Søg
Filters
Close

strik

Her finder du et stort udvalg af striktrøjer. Du kan både finde tunge strik til de lange vinterdage, men også tynde og lette kvaliteter, til når du bare lige mangler lidt ekstra varme. 

Vores Strik er kendt for god kvalitet, og vi har samlet et bredt udvalg fra vores forskellige brands. Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Klik dig rundt, og se om ikke du lige finder det, du mangler

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter
Vis per side

Nor long pink strik fra Samsøe Samsøe

NOR O-N LONG PINK
Lækker blød NOR strik i den lange model med turkis, gule, hvide og lyserøde striber. Sweatersen har lange raglanærmer og rib langs halsudskæringen, manchet og i bunden.

32% Alpaca
32% Merino wool
30% Polyamide
6% Elastan
900 DKK

Nor lang blå strik fra Samsøe Samsøe

NOR O-N LONG BLÅ
Lækker blød NOR strik i den lange model med blå striber. Sweatersen har lange raglanærmer og rib langs halsudskæringen, manchet og i bunden.

32% Alpaca
32% Merino wool
30% Polyamide
6% Elastan
900 DKK

Anour gul strik fra Samsøe Samsøe

ANOUR O-N GUL
Blød og lækker strik i gul. Sweatersen har en lidt højere rund halsudskæring med en ribkant, droped shoulders og lange ærmer.

32% Alpaca
32% Wool
30% Polyamide
6% Elasthane
700 DKK

Smuk strik fra By Malene Birger

Q66664002-PUDDER
Tynd og let strik i en blød nude nuance. Sweateren er ribstrikket af blød merinould tilsat en anelse alpaka. Den har en løs, kort silhuet med 3/4 raglan ærmer, og en rund halsudskæring, som er med til at understrege den afslappede stil.

35% Polyamide
33% Alpaca
32% Merino wool
1.399 DKK

Europe strik fra Moss Copenhagen

EUROPE MOHAIR-ROSE
Lækker blød strik i en støvet rosa. Strikken har et let oversized fit, med droped shoulders, ærmer med vidde og en v-udskæring.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

tamira strik fra custommade

TAMIRA-GRØN
Lækker vamset strik i en neon grøn, strikket med store masker. Blusen har et løst fit med ekstra fylde på ærmer og ved skulder. Den har en blød rund halsudskæring og stumpeærmer med en bres strikket ribkant.

50% Kidmohair
30% Wool
20% Nylon
1.399 DKK
top