Søg
Filters
Close
RSS

Nye produkter

Raenae jakke fra And Less

RAENAE COAT-GRØN
Fed jakke i grøn med lysegrønne pinstripes. Jakken har en afslappet pasorm, den er lang, har store lommer foran, opsmøg og bælte detalje på ærmerne, knappelukning, sjalskrave, bindebånd til livet, og knappedetalje ned langs ryggen.

43% Viscose
42% Polyester
15% Polyamide
1.300 DKK

Malena bukser fra And Less

MALENA PANTS-GRØN
Skønne afslappede bukser i mat grøn med lysegrønne pinstribes. Buksen har lige ben med store lommer foran, overskæring i bunden, lommer i sidesømmen, en bred elastik i livet, og bindebånd som sikrer ekstra god pasform.

43% Viscose
42% Polyester
15% Polyamide
750 DKK

Hansine nederdel fra And Less

HANSINE SKIRT-STRIB
Let og elegant nederdel i en bomulds og silke blanding, med en blank overflade og striber i grøn, blå og hvid. Nederdelen har lommer i siden, elastik i livet, og et løst for som er syet til linningen.

Shell:
70% Cotton
30% Silk

Lining:
100% Polyester
900 DKK

Emygdi bluse fra And Less

EMYGDI BLOUSE-STRIB
Lækker top i en bomulds og silkeblanding, med en blank overflade og striber i grøn, blå og hvid. Blusen har en afslappet pasform, med brede stropper og knappelukning i nakken.

70% Cotton
30% Silk
700 DKK

Caja kjole fra And Less

CAJA DRESS-STRIBET
Behagelig tunika kjole i en bomulds og silke blanding, med en blank overflade og striber i grøn, blå og hvid. Kjolen har en v-udskæring med skjortekrave, droped shoulders, lang manchet med knap, afrundet kant i bunden og et læg midtfor. Kjolen har en afslappet pasform.

70% Cotton
30% Silk
1.200 DKK

Borage bluse fra And Less

BORAGE T-SHIRT-GRØN
Lækker og tynd t-shirt i viskose og hør blanding. T-shirtens har en rund halsudskæring, korte ærmer, afrundet bund, og læg detaljer langs skuldersømmen.

55% Cotton
45% Linen
300 DKK

Bluse fra And less

5119305-BLÅ
Feminin bluse i mør navy med peplum. Blusen har droped shoulders høj hals, og usynlig lynlås bag.

100% Cotton
450 DKK

raene bluse fra and less

5219008
Stribet bluse i blå og hvide nuancer. Blusen har en v-udskæring med skjortekrave og lange ærmer med en ekstra lang manchet og en enkelt knap. Blusen har et læg midt for og den er afrundet i bunden hvor den går en anelse op i siderne.

100% Cotton
700 DKK

Keisha pullover fra Numph

7219806-ROSETTE
Let og feminin bluse med et strikket mønster i lyserød, med en gul stribe på indersiden af halsudskæringen. Blusen har korte ærmer med en fin flæsekant i enden, og en rund halsudskæring med ribkant.

85% Viscose
15% Linen
450 DKK

Jobeth kjole fra Numph

7219806-CAVIAR
Lang sort kjole med hvide prikker, i en crepet tynd kvalitet. Kjolen har en skjortekrave, gennemgående knappelukning med synlige knapper, overskæring i taljen og korte ærmer med vidde. Brug den med den medfølgende underkjole.

Shell:
100% Polyester

Lining:
97% Polyester
3% Elasthane
750 DKK

Kalene pants fra Numph

7219610-ROSETTE
Smuk buks i lyserød med lyst blomsterprint. Bukserne har en løs pasform som bliver smallere ved anklerne. De har en fast linning foran med elastik bag, og paspolerede lommer i siden.

100% Viscose
600 DKK

Kaylie silke tørklæde fra Numph

7219412-MORGANITE
Lækkert kvadratisk silketørklæde med alleover print. Brug det som accessory til håret, om håndledet, om halsen eller som pynt på din taske.

100% Silk
250 DKK

Brynn strik i blå fra Nümph

7219215 BLÅ
Blå bluse i en strikket kvalitet, med trekantet hulmønster, og lyserøde strikkede detaljer i et buet mønster i hullerne. Blusen har korte ærmer og en tæt ribkant på ærmer, i bunden og langs halsudskæringen.

72% Viscose
28% Polyester
400 DKK

Jemima kjole fra Nümph

7219823
Lang slå-om kjole i en fast viskosekvalitet med striber. Kjolen har en dyb v-udskæring med mindebånd i livet. Den har lange ærmer med lidt vidde, som samles i en tynd manchet med knap, og den er afsluttet med en fin flæsekant langs kanten i bunden.

100% Viscose
750 DKK

Joselyn kjole fra Nümph

7219816
Smuk kjole i et blankt materiale med allover print i lyserød og blå. Kjolen har en løs pasform med en elastik i livet og ved håndledet. Kjolen har en høj hals med et aftageligt bindebånd som kan bruges for at skabe en ekstra feminin detalje. Den lukkes med trykknapper langs den ene skuldersøm og har lommer i sidesømmen.

100% Viscose
750 DKK

Addison bukser fra Nümph

7219617
Bløde bukser i en viskosekvalitet med en anelse stretch for god komfort, og med et feminint allover print i lyserød. Bukserne har lige ben med massere vidde, fast linning med skjult lynlås i siden, skrålommer og en guld stribe ned lang sidesømmen.

98% Viscose
2% Elasthane
500 DKK

New avonlea bukser fra Nümph

7219604
Behagelig stribet buks i en blød og let viskosekvalitet. Bukserne har lige ben med vidde, lommer i siden og fast linning foran med elastik bag.

100% Viscose
600 DKK

Kaori nederdel fra Nümph

7219107
Feminin nederdel i en let kvalitet, med prikket struktur og blomsterprint. Nederdelen har en feminin flæsekant i bunden, som går op foran og skaber en slå-om effekt. Den har en elastik i livet som sikrer god komfort, og et påsyet bindebånd som kan bindes i livet, og skabe et romantis og blød udtryk. Den har et løst underskørt, som er syet fast til linningen.

Shell: 100% Polyester

Lining:
100% Polyester
500 DKK

Jellypalm skjorte fra Nümph

7219026
Lækker skjorte i en blød viskosekvalitet med lyserødt allover print. Skjorten har brystindsnit som er med til at skabe form, den har en skjortekrave, knappelukning med skjulte knapper, lange ærmer med manchet og knap, og en fin guld detalje rundt langs kanten på ærmets manchet.

98% Viscose
2% Elasthane
400 DKK

Jolan skjorte fra Nümph

7219019
Lækker blank skjorte i hvid med mønster i blå og lyserød. Skjorten har en rund halsudskæring med mandarin krave, knappelukning med synlig guld knapper, lange ærmer med manchet og knap, og der er korte slidser i bunden op langs sidesømmen. Skjorten er afsluttet med en fin foldet detalje på skulderen ved ærmegabet, som er syet ned i en spids på kroppen.

100% Viscose
500 DKK

Jessamy skjorte fra Nümph

7219015
Feminin skjorte i lyserød med lyst blomsterprint. Skjorten har knappelukning med skjulte knapper, skjortekrave, et løst fit og ærmer med manchet. Ærmerne har en overskæring med rynk langs kanten, som går ud og giver ærmet massere vidde, og skaber et anderledes ballon ærme.

100% Viscose
500 DKK

New Darlene pullover fra Nümph

7119232
Kortærmet bluse i grøn med en metal tråd vævet ind i materialets overflade. Blusen har et løst fit, med en lyseblå kant langs ærmegabet og lyseblå prikker. Halsudskæringen er rund, og afsluttet med en sort rib. Den er strikket i en viskosekvalitet, som gør den en anelse strækbar.

82% Viscose
18% Metallic yarn
400 DKK

Oh Aletta t-shirt fra Moss Copenhagen

OH ALETTA TEE-HVID
Lækker hvid t-shirt med korte ærmer, rund halsudskæring, og lyserødt tryk med røde velour prikker på den trykte tekst "Start Somewhere"

92% Cotton
8% Elasthane
180 DKK

Europe strik fra Moss Copenhagen

EUROPE MOHAIR-ROSE
Lækker blød strik i en støvet rosa. Strikken har et let oversized fit, med droped shoulders, ærmer med vidde og en v-udskæring.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

Ayla culotte fra Moss Copenhagen

AYLA CULOTTE-ROSE
Feminine culotte bukser i et let materiale i en støvet rosa. Bukserne stumper, de lukkes med lynlås og hægte foran, har lommer i sidesømmen og en feminin kant i toppen med læg som er med til at give buksen en masse vidde. linningen er elastisk bagpå, hvilket er med til at sikre god komfort.

98% Polyester
2% Elasthane
450 DKK

tua blazer fra custommade

TUA
Lækker ternet blazer med hvide, blå og gule farver. Jakken er dobbeltradet, den har krave med revers lige ærmer, med pynteknapper og paspolerede forlommer med lommeklap. Modellen har lidt længde, en løs pasform, og en slids bag, som skaber god bevægelighed.

Shell:
65% Polyester
33% Rayon
2% Spandex

Trimming:
100% Cotton
1.699 DKK

tamira strik fra custommade

TAMIRA-GRØN
Lækker vamset strik i en neon grøn, strikket med store masker. Blusen har et løst fit med ekstra fylde på ærmer og ved skulder. Den har en blød rund halsudskæring og stumpeærmer med en bres strikket ribkant.

50% Kidmohair
30% Wool
20% Nylon
1.399 DKK

leslie kjole fra custommade

LESLIE
Smuk slå-om-kjole med feminins blomsterprint. Kjolen har en dyb v-udskæring med et tyndt bindebånd i livetLige ærmer med elastik i enden og massere vidde i bunden. Den er længer bag end foran, hvilket skaber smukt liv i bevægelse. brug den med den medfølgende sorte underkjole, som kan sættes fast i skuldersømmen med trykknapper.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
1.599 DKK

gytta skjorte fra custommade

GYTTA
Kort A-formet skjorte-kjole i lyseblå. Kjolen har en rund halsudskæring, knappelukning med skjulte knapper, og en feminin flæsekant ned langs lukningen. Den har lange ærmer med vidde i enden og en kant i bunden med ekstra vidde. Kjolen har en overskæring over brystet som fortsætte om på ryggen, med rynk langs kanten.

100% Cotton
1.299 DKK

gula nederdel custommade

GULA
Elegant midi nederdel med blomsterprint. Nederdelen er A-formet, har en lille slids i siderne og en bred rå elastik i livet. Den har et løst underskørt, som er syet fast til elastikken i livet.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
899 DKK

gina strik fra custommade

GINA-ROSA
Lækker vamset strik med lyserøde og sorte striber. Strikken er strikket med store masker hvilket er med til at give den et råt og let udtryk. Trøjen har et firkantet og afslappet fit med lange ærmer, droped shoulders, rund halsudskæring og en sort ribstrikket kant på ærmer, langs hals og i bunden.

40% Acrylic
29% Wool
23% Alpaca
8% Nylon
1.299 DKK

audrey jakke fra custommade

AUDREY-GRØN
Quiltet venbar jakke i flaske grøn på den ene side og lyserød med blomsterprint på den anden. Jakken er lang, og er lavet i en tynd kvalitet, hvilket gør den perfekt som overgangsjakke. Den har en afslappet pasform, v-udskæring, lommer i sidesømme og knappelukning med synlige knapper på den grønne side. Den har snortræk på rygge som kan stammes ind for at give jakke mere form. Snortrækket er synligt på den grønne side af jakken.

Shell:
100% Polyester

Filling:
100% Polyester fiber
1.999 DKK

Chance bluse fra Baum und Pferdgarten

20245-C1179
Lækker tynd strik i råhvid med bordeaux prikker. Blusen har korte ærmer, og en løs pasform, med en mere tæt ribkant i bunden og på ærmerne. Den har en rund halsudskæring med en tynd rib. og den er lidt kort i modellen.

40% Polyamide
32% Mohair
28% Wool
1.399 DKK

Bumbag fra Redesigned By Dixie

ANISE-SORT
Rå bæltetaske i sort glat skind med nitter. Tasken har 3 lynlås rum og en justerbare rem.

100% Leather
700 DKK

Badesandal fra By Malenen Birger

Q67073002
Sommerklar med fede quiltede læder slippers med print af sæsonens "Luch Ladies" Tøflerne har en formstøbt gummisål som sikrer maksimal komfor. Den øverste quiltede del er læder og skoen bør derfor ikke bruges i vandet.

100% Leather
999 DKK

Tatiana bukse rfra Moss Cph

TATIANA CULOTTE-SORT
Sorte culotte bukser i en kraftig strækbar kvalitet. Bukserne stumper, de har en fast linning med læg i benene, usynlig lynlås bag, snyde paspolerede lommer bag og to skrålommer foran.

69% Viscose
27% Nylon
4% Spandex
450 DKK

Fleur nederdel fra Moss Cph

FLEUR SKIRT-BLACK
Lang og feminin nederdel i en sort mesh kvalitet med lavendel print. Nederdelen har elastik i livet som skaber god komfort. den er afsluttet med en overskæring i bunden med et påsyet stykke med ekstra vidde som samles i en flæsekant langs overskæringen.

Shell:
95% Polyester
5% Elasthane

Lining:
100% Polyester
380 DKK

Fleur kjole fra Moss Cph

FLEUR DRESS-BLACK
Midi kjole i en tynd mesh kvalitet i sort med lavendel print. Kjolen har en rund halsudskæring, overskæring med elastik i livet, og en feminin flæsekant i bunden.

Shell:
95% Polyester
5% Elasthane

Lining:
100% Polyester
500 DKK

Femme strik fra Moss Cph

FEMME MOHAIR-BLUE
Let strik med et løst fit og en rund halsudskæring i lyseblå.

34% Mohair
34% Wool
27% Polyester
5% Elasthane
480 DKK

Olivia nederdel fra Second Female

OLIVIA SKIRT-GUL
Feminin gul nederdel med pletter i en lys lyseblå. Nederdelen har en elastik i livet, som sikrer god pasform, vidde i skørtet og fine flæsedetaljer i bunden, og skråt rundt om nederdelen. Den er lavet i et fint og let transparent materiale, og har derfor et gult underskørt som er syet fast i liningen.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Viscose
799 DKK

Marille nederdel fra Second Female

MARILLE SKIRT-GUL
Smuk plisseret nederdel i en lys gul med let transperante striber, som er med til at give en ternet effekt. Nederdelen har en fed rå gul elastik i livet med en guld stribe, skørtet har massere vidde og underskørtet er gult og syet fast til linningen.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Viscose
799 DKK

Allison shirt fra Second Female

ALLISON SHIRT-SORT
Super lækker sort silkeskjorte i et afslappet look. Kjorten har en v-udskæring med knappelukning ned foran og krave med revers. Den har lige ærmer med manchet og knap, og bunden er afrundet i siderne, hvor der er en kort slids.

100% Silk
999 DKK

Welis nederdel fra Just Female

WELIS MAXI SHIRT-LEO
Smuk lang nederdel i navy med print af leoparder på spring. Nederdelen har en elastik i livet og en overskæring i bunden, med et stykke der har mere vidde, som smales i overskæringen som en fin lille flæsekant.

100% Viscose
699 DKK

Elinor lang nederdel fra Just Female

ELINOR MAXI SKIRT
Maxi nederdel i en crepe kvalitet med leopard print. Nederdelen har en elastik i livet og en overskæring i bunden med ekstra vidde, og en lille flæsedetalje.

100% Viscose
699 DKK

Case lang kjole fra Just Female

CASE MAXI DRESS-BLUE
Chase maxi kjole i en lækker blød kvalitet med sandfarvet og sorte striber. Kjolen har et afslatte look med lange ærmer og en overskæring ved taljjen, hvorfra kjole får mere vidde, som er samlet fint i læg langs overskræingen. Kjolen falder ungt, og vidden i bunden er med til at give den et smukt fald.

60% Linen
40% viscose
899 DKK

Case stribet bluse fra Just Female

CASE BLOUSE-BLÅ
Lækker blød t-shirt med sandfarvet og sorte striber. Blusen har et løst fit, med lidt tættere ærmer, rund halsudskæring og droped shoulders.

60% Linen
40% Viscose
599 DKK

Carlos skjorte fra Just Female

CARLOS SHIRT-BLUE
Rå denim skjorte i mørkeblå. Skjorten har et afslappet fit med brystindsnit som skaber form. Den har en skjortekrave, synling knappelukning med trykknapper, lige ærmer med manchet og trykknapper, samt synlige syninger med gul kontrast tråd.

100% Cotton
699 DKK

tessa jakke fra custommade

TESSA
Lækker trenchcoat med terne. Frakken har et løst og afslappet fit med dropede shoulders og den er lavet i en blød kvalitet. Den har et matchende bindebånd, bæltestropper med lukning til to store lommer foran, skjortekrave og knappelukning.

64% Polyester
32% Rayon
4% Elasthane
1.999 DKK

t-shirts fra custommade

PANITA
Fed rød t-shirt med print af to tigre på fronten. Blusen er lavet i en blød bomuld, har korte ærmer og rund halsudskæring.

100% Cotton
399 DKK

malin kjole fra custommade

MALIN
Smuk maxikjole i en let kvalitet med tern i grønne nuancer. Kjolen har et løst fit som kan bindes ind i taljen, lange ærmer med smal manchet og rund halsudskærin. Den har nogle fine flæsedetalje i bunden, og langs halsudskæringen som fortsætter ned i et v som slutter ved overskæringen i taljen.

100% Rayon
1.399 DKK

edith skjorte fra custommade

EDITH
Kjassisk lang skjorte i sandfarvet. Skjorten har en mandarin krave, knappelukning med synlige knapper, afrundet kant i bunden og lange ærmer med en bred manchet med knapper og fin læg detalje.

70% Cotton
30% Nylon
999 DKK

ternet bluse fra By Malene Birger

Q66671002-ORANGE
Retro inspireret sweater vævet af struktureret garn, med et flot farvespil. Blusen har en klassisk polo silhuet med droped shoulders, krave og knappeåbning i sort, samt en sort rib kant i bunden af ærmet.

85% Viscose
15% Polyester
1.999 DKK

Bukser med vidde ben fra By Malene Birger

Q66639007-SORT
Fede stretch bukser i en mat sort. Bukserne har en rå elastik i livet og ekstra meget vidde i benene. De er fremstillet i en tung stretch kvalitet som skaber et smukt fald.

100% Viscose
1.399 DKK

Smuk mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66374004-BLÅ
Smuk maxikjole i blå med print af dansende kvinder. Kjolen har et afslappet fit med korte ærmer og dyb v-udskæring. Den har en lav overskæring, som ca skærer ved hoften, hvorfra kjolen får en masse vidde, og en asymmetrisk bund, som skaber et flot spil i bevægelse.

66% Viscose
34% Silk
3.499 DKK

Sort nederdel fra By Malene Birger

Q66231024-SORT
Smuk lang satin nederdel i en sort blank kvalitet. Nederdelen har en kraftig rå elastik i livet som sikrer god pasform. Den har et løst fit med massere vidde.

100% Viscose
1.699 DKK

Sort top fra By Malene Birger

Q66231021-SORT
Lækker og blød satin bluse i sort. Blusen er ærmeløs og har en bådudskæring foran, som går ned i et en dyb V-udskæring i nakken. Den har et løst fit med brystindsnit, som skaber form til barmen.

100% Viscose
1.599 DKK

Orange top fra By Malene Birger

Q66231021-ORANGE
Lækker og blød satin bluse i en kraftig orange. Blusen er ærmeløs oh har en bådudskæring foran, som går ned i et en dyb V-udskæring i nakken. Den har et løst fit med brystindsnit, som skaber form til barmen.

100% Viscose
1.599 DKK

Sorte bukser fra By Malene Birger

Q66231020-SORT
Lette og lækre satin bukser i sort, med en rå stribe ned langs siderne. Bukserne har en løs pasform med en elastik i livet. De bliver smallere mod anklerne, og kan åbnes med en lynlås i bunden.

100% Viscose
1.599 DKK

Lilla stribet strik fra Samsøe Samsøe

SIMONE O-N STRIBET
Lækker blød og vamset strik med hvide og lilla striber. Strikken har en ribkan i bunden, på ærmer og i halsen, som har en blød rund udskæring.

65% Mohair
20% Wool
15% Acrylic
1.300 DKK

Stribet kjole fra Samsøe Samsøe

RISSY SHIRT DRESS
Lang skjortekjole i en lækker viskosekvalitet, med multifarvet striber i blå og lilla nuancer. Kjolen har et afslappet fit, med en blød afrundet bund, skjortekrave med afrundet spidser, knappelukning med synlige knapper og lange ærmer med manchet og knap.

100% Viscose
900 DKK

felicia sko fra samsøe samsøe

FELICIA
fede sorte sneakers med moderne strikket sokke look. Skoen har en ribkant i toppen, og hvide gummi såler med sorte prikker.

100% Polyamide
1.200 DKK

Ternet frakke fra Samsøe Samsøe

FEELEY JACKET
Lang elegant frakke med tern i forskelligt mønster. Frakken har en fittet pasform, med lige ærmer. Den er dobbeltradet med hvide knapper, har to paspolerede lommer med lommeklap og krave med peak lapels. Den har en slids bag som giver god bevægelighed og syningerne indvendigt har fået en flot afslutning med kantebånd.

56% Polyester
44% Cotton
2.300 DKK

Kort ternet jakke fra Samsøe Samsøe

DELLAMARIE JACKET
Rå oversized jakke inspireret af arbejdetæj, med flot farvestruktur i et ternet mønster. Jakken er kort og har raglandærmer med vidde, som smales i en manchet med knap. Den lukkes med knapper, har to store lommer foran, og en skjortekrave.

Shell:
65% Polyester
33% Viscose
2% Elasthane

Lining:
53% Viscose
47% Polyester
1.400 DKK

headband fra stine goya

HEADBAND 522
Elegant hårbånd med twistet front og elastik i nakken. Dette hårbånd er lavet i "Checks" print. Det måler ca 24 cm i diameter.

78% Cotton
14% Polyester
8% Silk
200 DKK

headband fra stine goya

HEADBAND 517
Elegant hårbånd med twistet front og elastik i nakken. Dette hårbånd er lavet i det smukke "Hortensia Ligh" print. Det måler ca 24 cm i diameter.

100% Silk
200 DKK

tilda tørklæde fra stine goya

TILDA 1218
Lækkert kvadratisk silketørklæde med "The Floral Wallpaper" print. Tørklædet måler 45 X 45 cm. Brug det som accessory til håret, om håndledet, om halsen eller som pynt på din taske.

100% Silk
300 DKK

tilda tørklæde fra stine goya

TILDA 1123
Lækkert kvadratisk silketørklæde med "The Paisley" print. Tørklædet måler 45 X 45 cm. Brug det som accessory til håret, om håndledet, om halsen eller som pynt på din taske.

100% Silk
300 DKK

tilda tørklæde fra stine goya

TILDA 1021
Lækkert kvadratisk silketørklæde med "The Palazzo" print. Tørklædet måler 45 X 45 cm. Brug det som accessory til håret, om håndledet, om halsen eller som pynt på din taske.

100% Silk
300 DKK

magic buks fra stine goya

MAGIC
Behagelige vidde bukser lavet i en blød strikket viskoseblanding med "Stardot black" print. Bukserne har en afslappet look, og former sig smukt om numsen, hvorfra de går ud og får mere vidde i benene. De har en bred elastik i livet, som er med til at sikre god komfort.

54% Viscose
22% Polyamide
17% Acrylic
7% Metalized polyester
1.000 DKK

page kjole fra stine goya

PAGE
Elegant gul kjole i en kraftig og let strækbar viskosekvalitet med "The Paisley" Kjolen har en enkel og løs a-formet silhuet med brystindsnit, rund halsudskæring, knappelukning i nakken og lommer i siden. Den er har lange ærmer, med en tynd elastik ved håndledet, hvilket giver enden en flæse effekt.

96% Viscose
4% Elasthane
2.600 DKK

lucian skjorte fra stine goya

LUCIAN
Lækker skjorte i en blød og strækbar viskose kvalitet med "Stardot Black" print. Skjorten har en afslappet pasform med brystindsnit som skaber form. Den har lange ærmer, manchet med knapper, skjortekrave, knappelukning med synlige knapper, og korte slidser i sidesømmen i bunden.

54% Viscose
22% Polyester
17% Acrylic
7% Metalized polyester
1.200 DKK

kimberly

KIMBERLY
Elegant langærmet bluse med "the Hortensia Light" print. Blusen har en v-udskæring med synlig knappelukning foran. Den har et løst fit med en afrundet bund, og løse ærmer med bindebånd.

100% Silk
2.000 DKK

eva skjorte fra stine goya

EVA 515
Løs bluse i en kraftig viskose kvalitet med "The Paisley" print. Blusen har en afslappet pasform med trompet ærmer, foldet krave med knappelukning i nakken, og en fin læg detalje i halsen.

96% Viscose
4% Elasthane
1.400 DKK

camilla kjole fra stine goya

CAMILLA 518
Smuk midi kjole med "The Palazzo" print. Kjolen har et løst fit, v-udskæring og en skjult knappelukning foran. Den har lange ærmer med manchet som enten kan knappes løst eller tæt til håndledet. Indvendigt på ærmet er et bånd, som kan knappes fast til en knap midt på ærmet, og dermed skabe et opsmøg. Kjolen har lommer i siden, og en løbegang i livet, med et bindebånd, som enten kan hænge løst eller strammes ind for at skabe form til kjolen.

Shell:
100% Silk

Lining:
100% Polyester
3.200 DKK

brittany kjole fra stine goya

BRITTANY
Elegant maxikjole med "Hortensia Light" print. Kjolen har en fittet overdel med en overskæring i livet hvorfra kjolen får mere vidde. Den har en rund halsudskæring, åben ryg, usynlig lynlås bag, knap i nakken, og en smuk wrap detalje foran. Kjolen har en lang slids foran, hvilket er med til at give den et smukt effekt i bevægelse.

Shell:
100% Silk

Lining:
100% Polyester
Brittany Dress in Hortensia Light print made from 100% soft silk. This dress features a fitted top with long slim sleeves and a fluid skirt silhouette cut at ankle-length. It is designed with a wrap-over front ending in a tie detail at waist and a long open loop at the back.
3.600 DKK

alieen buks fra stine goya

ALIEEN
Lækker løs silkebuks med "The Palazzo" print. Buksen har et afslappet fit med lige ben, lommer i sidesømmen og en behagelig elastik i livet, som kan strammes yderligere ind med bindebånd.

100% Silk
2.000 DKK

Jesse silke tørklæde fra Just Female

JESSE SILK SCARF
Lækkert og blødt silketørklæde i lilla med blomster og prikker i sort, hvid og pink. Brug det som accessory til håret, om håndledet, om halsen eller som pynt på din taske.

100% Silk
299 DKK

Moe nederdel fra Just Female

MOE PLEATED SKIRT
Smuk plisseret nederdel med mix af forskellige striber. Nederdelen sidder i livet med en elastik og har en masse vidde som giver den liv og et flot fald.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Polyester
599 DKK

Herle strik fra Just Female

HERLE KNIT
Lækker strik med striber i creme, gul og blå. Striktrøjen er lidt thunderer i materialet, hvilket gør den perfekt som overgangs strik. Den har en afslappet pasform, droped shoulders, og rund halsudskæring med en ribkant som er formet som en v-udskæring foran.

32% Alpaca
32% Wool
30% Polyamide
6% Elasthane
999 DKK

Gala kjole fra Just Female

GALA DRESS
Midi kjole med mix af striber. Kjolen har en løs pasform med brystindsnit for at skabe form. Den har en v-udskæring og løbegang ved livet med et bindebånd som kan strammes ind eller hænge løst. Fra livet er kjolen plisseret og har god vidde, hvilket giver den et smukt fald. Ærmerne er afsluttet med en tynd elastik ved håndledet, som er med til at skabe en flæse effekt i bunden.

Shell:
100% Polyester

Lining:
100% Viscose
799 DKK

Spotty kjole fra Second Female

SPOTTY WRAP DRESS
Lang slå-om-kjole i en varm brun nuance med hvide prikker. Kjolen bindes i taljen og har brystindsnit som gør at den former sig flot om kroppen, Fra taljen har den mere vidde, hvilket giver den et elegant fald. Den er forsynet med en feminin flæsekant langs udskæringen, og en sporty stribet rib manchet på ærmerne.

100% Viscose
999 DKK

Spotty bukser fra Second Female

SPOTTY HW TROUSERS
Løse bukser i en varm brun nuance med hvide prikker. Bukserne har vidde i benene, de stumper og har en elastik i livet med rynk foroven.

100% Viscose
699 DKK

Molin kjole fra Second Female

MOLIN DRESS
Elegant midi kjole med skrå striber. Kjolen har en løs pasform med et tyndt bindebånd som kan bindes ind i livet. Den har en v-udskæring med et bånd i halsen, løse ærmer som samles i en manchet med knap, og en flæsekant i bunden. Kjolen er lavet i en let kvalitet, og der følger en underkjole med.

Shell:
100% Viscose

Lining:
92% Polyester
8% Elasthane
999 DKK

Lang nederdel fra By Malene Birger

Q55597142-SORT
Lang A-formet nederdel i sort med massere vidde. Nederdelen er lavet i en blød kraftig kvalitet som falder flot og tung. Den er aflsuttet med en råd elastik i livet.

96% Polyester
4% Elasthane
1.199 DKK

Strik fra By Malene Birger

Q66682001-CREME
Hulstrikket sweater i creme hvid med en oversized firkantet silhuet. Strikken er fremstillet i en blød merinould. Den har en rund halsudskæring, raglanærmer og ærmer med vidde som samles i en bred ribstrikket manchet.

80% Wool
20% Polyamide
1.799 DKK

Strik fra By Malene Birger

Q66682001-BLÅ
Hulstrikket sweater i mørk navy (næsten sort) med en oversized firkantet silhuet. Strikken er fremstillet i en blød merinould. Den har en rund halsudskæring, raglanærmer og ærmer med vidde som samles i en bred ribstrikket manchet.

80% Wool
20% Polyamide
1.799 DKK

Mønstret tee fra By Malene Birger

Q66653001-SORT
Lækker klassisk t-shirt i sort med hvid stregtegning af kvinder. Blusen har korte ærmer, rund halsudskæring og en afslappet pasform. T-shirten er prydet med sæsonens "Lush ladise" print.

100% Cotton
699 DKK

Mønstret tee fra By Malene Birger

Q66653001-HVID
Lækker klassisk t-shirt i hvid med sort stregtegning af kvinder. Blusen har korte ærmer, rund halsudskæring og en afslappet pasform. T-shirten er prydet med sæsonens "Lush ladise" print.

100% Cotton
699 DKK

Mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66588004-SORT
Super smuk midi kjole i sort med hvid stregtegning af kvinder. Kjolen har et afslappet let oversized look, korte ærmer med opsmøg, afrundet bund, rund halsudskæring og knappelukning foran. Den er lavet i en lækker cupro kvalitet, som er prydet med sæsonens "lush ladies" print. Brug den med eller uden det medfølgende bindebånd.

60% Cupro
40% Viscose
2.599 DKK

Mønstret kjole fra By Malene Birger

Q66588004-HVID
Super smuk midi kjole i hvid med sort stregtegning af kvinder. Kjolen har et afslappet let oversized look, korte ærmer med opsmøg, afrundet bund, rund halsudskæring og knappelukning foran. Den er lavet i en lækker cupro kvalitet, som er prydet med sæsonens "lush ladies" print. Brug den med eller uden det medfølgende bindebånd.

60% Cupro
40% Viscose
2.599 DKK

Stribet skjorte fra By Malene Birger

Q66366001-COGNAC
Lækker bomuldsskjorte i hvid med vertikale striber i brun. Den kraveløse skjorte har en løs pasform og ekstra bred løs manchet. Denne style er afsluttet med en fed rynkedetalje på indersiden af ærmet med ekstra lange snører, som gør rynken justerbar.

100% Cotton
1.799 DKK

Stribet skjorte fra By Malene Birger

Q66366001-BLÅ
Lækker bomuldsskjorte i hvid med vertikale striber i blå. Den kraveløse skjorte har en løs pasform og ekstra bred løs manchet. Denne style er afsluttet med en fed rynkedetalje på indersiden af ærmet med ekstra lange snører, som gør rynken justerbar.

100% Cotton
1.799 DKK

Læder leggings fra By Malene Birger

Q66175012-COGNAC
Super smidige læderbukser i en lækker varm brun farve. Bukserne har et kropsnært look, høj talje, elastik i livet og synlige syninger ved knæet. Bukserne vil give sig en smule ved brug, og du kan derfor godt går en størrelse ned.

100% Lamb Leather
5.499 DKK

Feminin bluse fra By Malene Birger

Q56912118-CREME
90'er inspireret skjorte i råhvid med en masse rynkedetaljer.
Skjorten har en lille skjortekrave, knappelukning og en overskæring i livet. Den har rynkedetaljer ned langs knappelukningen og på begge ærmer, hvilket skaber lidt ekstra volumen til skulderne.

100% Silk
2.199 DKK

Nagihan bukser fra Baum und Pderdgarten

20419-1191
Løse hvide bukser i en lækker tynd kvalitet med tern. Bukserne har lige ben som stumper, læg foran, skrålommer, snyde paspel bag og skjult lynlås i siden. Buksen har et kort shorts for.

Shell:
73% Cotton
23% Polyamide
4% Elasthane

Lining:
100% Viscose
1.499 DKK

Adamaris kjole fra Baum und Pferdgarten

20237-7090
Lang feminin kjole i navy blå med smock øverst foran og nøglehulslukning i nakken. Kjolen har korte ærmer med knappelukning og lange slidser i bunden på hver side.

Shell:
40% Silk
60% Viscose

Lining:
100% Viscose
2.299 DKK

Simoni nederdel fra Baum und Pferdgarten

20235-1187
Blomstret nederdel med harmonika læg og elastik i livet. Nederdelen har et for som er syet fast i linningen.

100% Recycled Polyester
1.499 DKK

Lolka strømper fra Baum und Pderdgarten

20225-1185
Lækre hvide strømper med bordeaux prikker, ribkant i toppen og "bp" print på siden.

65% Mercerized Cotton
33% Polyamide
2% Elasthane
99 DKK

Lala strømper fra Baum und Pderdgarten

20224-1076
Lækre hvide strømper med "B,P" print i rød bagpå.

70% Mercerized Cotton
28% Polyamide
2% Elasthane
99 DKK

Darcie jakke fra Baum und Pderdgarten

20211-7097
Lang navy blå frakke i en lækker kraftig kvalitet. Jakken er figursyet, har peak lapels, skrålommer, lige ærmer med knap og knappelukning foran. Frakken er figursyet hvilket giver den en utrolig flatterende pasform, den er fuldforet og har en åben slids bag, som giver god bevægelighed.

Shell:
67% Polyester
30% Viscose
3% Elasthane

Lining:
55% Polyester
45% Viscose
2.299 DKK
top