Søg
Filters
Close

Bukser

Her finder du et stort udvalg af bukser. KLUD har bukser fra vores mærker; By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Nümph, Diesel, Just Female, Second Female, Notes du Nord, Tiger of Sweden, Moss Copenhagen, And less, Ottod'ame og Samsøe Samsøe.

Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

Vi har baggy bukser, slim fit modeller, klassiske bukser, vidde bukser & skindbukser, så der er noget til enhver smag; hvad enten du søger til casual brug eller festlig brug.

Kig dig rundt, og se om du finder det helt rigtige par til dig.

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter

Lexington bukser fra Second Female

LEXINGTON NAVY
Lækker højtaljet vidde buks i navy med striber. Buksen har en usynlig lynlås bag, bindebånd i livet, lommer i siden, snyde paspolerede lommer bag og læg foran, som giver massere vidde i buksebenene.

95% Polyester
5% Viscose
799 DKK

Sean bukser fra Just Female

SEAN TROUSERS
Lækker vidde-buks i en let viskosekvalitet med blomsterprint. Buksen har lige ben med massere vidde, elastik i livet med tynd bindebånd og lommer i siden.

100% Viscose
699 DKK

Ganda shorts fra Samsøe Samsøe

GANDA SHORTS-SORT
Løse og lette shorts i sort med prikket jacquardmønster som giver overfladen et flot spil. Buksen har en løs og afslappet pasform med vidde i benen, linning med elastik bag, skrålommer og læg foran langs linningen, hvilket giver en flot draperet effekt og mere vidde til buksebenet.
OBS! materialet er som på modelbilledet.

100% Viscose
400 DKK

Ganda bukser fra Samsøe Samsøe

GANDA TROUSERS-SORT
Lækker løs buks i sort med prikket jacquardmønster som giver overfladen et flot spil. Buksen har lige ben med massere vidde, linning med elastik bag, skrålommer og læg foran langs linningen, hvilket giver et flot draperet effekt og mere vidde til buksebenet.

100% Viscose
600 DKK

Aida bukser fra Custommade

AIDA PANTS-FLAME S.
Klassisk cigaretbuks i en fast viskosekvalitet med sølv og røde striber. Buksen har en fast linning, lynlås og hægte lukning foran, skrålommer, en snyde paspellomme bag, og de stumper.

55% Acrylic
45% Viscose
1.299 DKK

Babajune bukser fra Nümph

7219608
Klassisk sorte cigaretbukser i en kraftig kvalitet med en anelse stretch. Buksen har en fast linning med bæltestropper, lynlås og hægte lukning, skrålommer og to snyde paspolerede lommer bag.

51% Cotton
46% Polyamide
3% Elastane
700 DKK

kenzie buks fra notes du nord

KENZIE BUKSER
Fed vidde buks med sorte og hvide striber. Buksen har lige ben, fast linning med knap, hægte og lynlåslukning foran, skrålommer med piping finish og snyde paspolerede lommer bag. Buksen er fuldt foret.

Shell:
100% Viscose

Lining:
100% Polyester
1.199 DKK

Tanner bukser fra Justr Female

TANNER TROUSERS
Fede bukser i viskose med et skønt print i gule og blå nuancer. Bukserne har en bred elastik i livet, lige vidde ben, lommer i sidesømmen, og to piping detaljer i blå ned langs begge sider, som er med til at give buksen et mere sporty udtryk.

100% Viscose
799 DKK

Sandriona bukser fra And Less

5219615-BLOMSTRET
Behagelige cigaretbukser i et blomstret viskeosemateriale. Bukserne har en afslappet pasform med vidde, elastik i livet, tyndt bindebånd og lommer i siden.

100% Viscose
700 DKK

imogen 180 buks fra samsøe samsøe

IMOGEN 180
Lækker behagelig buks med striber i rød, lyserød, lyseblå og hvid. Buksen har en afslappet pasform, lige ben med vidde, lommer i siden, en enkelt baglomme med knap,snyde gylp og elastik i livet, som er med til at sikre god pasform.

100% Viscose
800 DKK

imogen 179 buks fra samsøe samsøe

IMOGEN 179
Lækker behagelig buks i lyserød med enkelte striber i rød, sort og hvid. Buksen har en afslappet pasform, lige ben med vidde, lommer i siden, en enkelt baglomme med knap,snyde gylp og elastik i livet, som er med til at sikre god pasform.

100% Viscose
800 DKK

Malena bukser fra And Less

MALENA PANTS-GRØN
Skønne afslappede bukser i mat grøn med lysegrønne pinstribes. Buksen har lige ben med store lommer foran, overskæring i bunden, lommer i sidesømmen, en bred elastik i livet, og bindebånd som sikrer ekstra god pasform.

43% Viscose
42% Polyester
15% Polyamide
750 DKK

Kalene pants fra Numph

7219610-ROSETTE
Smuk buks i lyserød med lyst blomsterprint. Bukserne har en løs pasform som bliver smallere ved anklerne. De har en fast linning foran med elastik bag, og paspolerede lommer i siden.

100% Viscose
600 DKK

Addison bukser fra Nümph

7219617
Bløde bukser i en viskosekvalitet med en anelse stretch for god komfort, og med et feminint allover print i lyserød. Bukserne har lige ben med massere vidde, fast linning med skjult lynlås i siden, skrålommer og en guld stribe ned lang sidesømmen.

98% Viscose
2% Elasthane
500 DKK

New avonlea bukser fra Nümph

7219604
Behagelig stribet buks i en blød og let viskosekvalitet. Bukserne har lige ben med vidde, lommer i siden og fast linning foran med elastik bag.

100% Viscose
600 DKK

Ayla culotte fra Moss Copenhagen

AYLA CULOTTE-ROSE
Feminine culotte bukser i et let materiale i en støvet rosa. Bukserne stumper, de lukkes med lynlås og hægte foran, har lommer i sidesømmen og en feminin kant i toppen med læg som er med til at give buksen en masse vidde. linningen er elastisk bagpå, hvilket er med til at sikre god komfort.

98% Polyester
2% Elasthane
450 DKK

Tatiana bukse rfra Moss Cph

TATIANA CULOTTE-SORT
Sorte culotte bukser i en kraftig strækbar kvalitet. Bukserne stumper, de har en fast linning med læg i benene, usynlig lynlås bag, snyde paspolerede lommer bag og to skrålommer foran.

69% Viscose
27% Nylon
4% Spandex
450 DKK

Bukser med vidde ben fra By Malene Birger

Q66639007-SORT
Fede stretch bukser i en mat sort. Bukserne har en rå elastik i livet og ekstra meget vidde i benene. De er fremstillet i en tung stretch kvalitet som skaber et smukt fald.

100% Viscose
1.399 DKK

Sorte bukser fra By Malene Birger

Q66231020-SORT
Lette og lækre satin bukser i sort, med en rå stribe ned langs siderne. Bukserne har en løs pasform med en elastik i livet. De bliver smallere mod anklerne, og kan åbnes med en lynlås i bunden.

100% Viscose
1.599 DKK

magic buks fra stine goya

MAGIC
Behagelige vidde bukser lavet i en blød strikket viskoseblanding med "Stardot black" print. Bukserne har en afslappet look, og former sig smukt om numsen, hvorfra de går ud og får mere vidde i benene. De har en bred elastik i livet, som er med til at sikre god komfort.

54% Viscose
22% Polyamide
17% Acrylic
7% Metalized polyester
1.000 DKK

alieen buks fra stine goya

ALIEEN
Lækker løs silkebuks med "The Palazzo" print. Buksen har et afslappet fit med lige ben, lommer i sidesømmen og en behagelig elastik i livet, som kan strammes yderligere ind med bindebånd.

100% Silk
2.000 DKK

Spotty bukser fra Second Female

SPOTTY HW TROUSERS
Løse bukser i en varm brun nuance med hvide prikker. Bukserne har vidde i benene, de stumper og har en elastik i livet med rynk foroven.

100% Viscose
699 DKK

Læder leggings fra By Malene Birger

Q66175012-COGNAC
Super smidige læderbukser i en lækker varm brun farve. Bukserne har et kropsnært look, høj talje, elastik i livet og synlige syninger ved knæet. Bukserne vil give sig en smule ved brug, og du kan derfor godt går en størrelse ned.

100% Lamb Leather
5.499 DKK

Nagihan bukser fra Baum und Pderdgarten

20419-1191
Løse hvide bukser i en lækker tynd kvalitet med tern. Bukserne har lige ben som stumper, læg foran, skrålommer, snyde paspel bag og skjult lynlås i siden. Buksen har et kort shorts for.

Shell:
73% Cotton
23% Polyamide
4% Elasthane

Lining:
100% Viscose
1.499 DKK

Narethe bukser fra Baum und Pderdgarten

20169-1182
Lækre silkebukser med cremefarvet og bourdeaux tern. Buksen har en løs pasform med lige ben, opsmøg, læg foran ved linningen, skrålommer, bælestropper og paspelommer bag. De lukkes med lynlås, knap og hægte.

96% Silk
4% Elasthane
2.199 DKK

Panty bukser fra Mads Nørgaard

PANTY-BLÅ
Klassiske sort dress-buks med en sporty stribe ned langs siderne i blå og hvid. Buksen lukkes med lynlås og knap i linningen. De har lige ben med pressefolder, skrålommer, bæltestropper og to brugbare baglomme.

Shell:
63% Polyester
31% Viscose
6% Elasthane

Lining:
100% Polyester
850 DKK

Kia bukser fra Notes Du Nord

KIA PANTS
Feminine bukser i lyserød med print af hvide palmeblade. Bukserne sidder til oppe og går lige ned og skaber vidde i buksebenet. I bunden er en bred kant med lyserøde og sorte striber, hvilket skaber en smuk kontrast til det feminine print. Buksen lukkses med lynlås og knappe, den har to skrålommer foran og to pynte paspel lommer bag. Den har en fast linning foran og elastik bagpå, hvilket er med til at skabe god komfort.

100% Polyester
1.299 DKK

Alana bukser fra Moss Copenhagen

ALANA ANCLE PANTS
Bløde lette bukser med striber. Bukserne har lommer i siden, massere vidde i benene, elastik i livet og de stumper hvis man sætter dem i taljen.

100% Viscose
400 DKK

Bukser far And Less

5119605-TERNET
Klassisk inspireret buks med et minimalistisk ternet mønster i en tynde og let kvalitet. Buksen har en bred læg der skaber folde effekt ved hoften, og den lukkes med en lynlås bag. Buksebenet bliver smallere i bunden, der er lommer i siden og en bred linning med bæltestropper og medfølgende bælte.

70% Polyester
28% Viscose
2% Elasthane
800 DKK

Sorte bukser fra And Less

5119603-SORT
Sorte bukser med et sporty look. Buksen har lommer i sidesømmen, to snyde paspel lommer bag, en bred elastik med bindebånd i livet og en elastik ved anklerne med lynlås i siden.

70% Polyester
28% Viscose br> 2% Elasthane
700 DKK
top