Søg
Filters
Close

Skjorter

Her finder du et godt udvalg af skjorter. KLUD forhandler skjorter fra By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Nümph, Diesel, Just Female, Second Female, Notes du Nord, Tiger of Sweden, Moss Copenhagen, And less, Ottod'ame og Samsøe Samsøe.

Vores mærker kendertegner det tidsløse, moderne, klassiske og kvalitetsorienteret design, så du kan være helt sikker på, at finde noget, du kan tage frem til mange anledninger.

KLUD forhandler klassiske skjorter, lette skjorter og skjorter med print.

Mon ikke vi har lige den, du mangler?

Filter by:

Ryd alle
Sorter efter

Majan blå skjorte fra Samsøe Samsøe

MAJAN BLUE
Kortærmet skjorte med blå og hvide tern.

MATERIAL:
96% Viscose 4% Elastane
500 DKK

Likarah skjorte fra By Malene Birger

LIKARAH-5EM
Let skræddersyet bomuldsskjorte i hvid med røde striber.

MATERIAL:
100% Cotton
1.599 DKK 799 DKK

Likarah skjorte fra By Malene Birger

LIKARAH-2CM
Let skræddersyet bomuldsskjorte i hvid med lyseblå striber.

MATERIAL:
100% Cotton
1.599 DKK 799 DKK

likarah bluse fra By Malene Birger

LIKARAH-090
Let skræddersyet bomuldsskjorte i hvid med overfladestruktur.

MATERIAL:
100% Cotton
1.399 DKK 699 DKK

Bertie skjortekjole fra Second Female

BERTIE DRESS-5028
Lang skjorte i en blød viskosekvalitet med striber.

MATERILA:
100% Viscose
699 DKK

Simpel Beach Tee fra Moss Cph

S. BEACH SHIRT-HVID
Lang hvid bomuldsskjorte med korte ærmer.

MATERIALE:
100% Cotton
320 DKK

Life skjorte fra Moss Copenhagen

LIFE SHIRT AOP
Tynd oversized viskose skjorte i blå med hvide prikker.

MATERIALE:
100% Viscose
400 DKK

Kristine skjorte fra Nümph

7319015
Lækker ærmeløs skjorte i lyseblå. Skjorten er lavet en en lækker tynd bomuldsblanding. Den har en lille kinakrave, knappelukning med bred stolpe øverst og synlige knapper nederst. Skjorten har en løs pasform og er afsluttet med en diskret brystlomme.

55% Cotton
45% Linen
500 DKK

7219039 skjorte fra numph

7219039
Gul og lyseblå stribet skjorte med en løs pasform, smal kina krave og afrundet bund. Skjortens manchetter, stolpe og bærestykke er i et materiale med en tyndere stribe.

100% Cotton
450 DKK

Vanna skjorte fra Second Female

VANNA SHIRT
Enkel skjorte i en blød og lækker viskosekvalitet i creme med navy striber. Skjorten har en skjortekrave, knappelukning med skjulte knapper, lange ærmer med elastik og knap ved håndledet, løs pasform og afrundet kant i bunden.

100% Viscose
699 DKK

Majan skjorte fra Samsøe Samsøe

MAJAN SHIRT-BLÅ
Kortærmet skjorte med skønt blomsterprint. Skjorten har korte ærmer med opsmøg, knappelukning, lille skjortekrave og afrundet bund.

96% Viscose
4% Elasthane
500 DKK

Makayla skjorte fra Stine Goya

MAKAYLA-CORNICING
Lækker sommer skjorte i en blød viskosekvalitet med Stine Goyas "Cornicing Ceiling" print. Skjorten har en løs pasform, skjortekrave, knappelukning med sorte knapper, korte ærmer og en flæsekant i bunden med bindebånd, som skaber en peplum finish.

100% Viscose
1.400 DKK

Gytta kjole fra Custommade

GYTTA DRESS-WHITE
Kort A-formet skjorte-kjole i hvid med striber i lyseblå og sølv glitter. Kjolen har en rund halsudskæring, knappelukning med skjulte knapper, og en feminin flæsekant ned langs lukningen. Den har lange ærmer med vidde i enden og en kant i bunden med ekstra vidde. Kjolen har en overskæring over brystet som fortsætte om på ryggen, med rynk langs kanten.

99% Cotton
1% Lurex
1.299 DKK

Lekelien skjorte fra Nümph

7219038
Lækker viskose skjorte med lilla og cremefarvet striber. Skjorten har en rund halsudskæring med en smal skjortekrave, knappelukning med skjulte knapper, lange ærmer med cremefarvet manchet, og bærestykke på ryggen med et læg.

100% Viscose
500 DKK

New Aphra skjorte fra Nümph

7219016
Sød skjorte i en let kvalitet med lyserøde og lysebrune striber. Skjorten har en rund halsudskæring med med en smal krave, og små læg rundt langs kanten og ned i blusen. Den har korte ærmer med smok detalje for neden og knappelukning med synlige sorte knapper.

68% Viscose
32% Polyester
400 DKK

Jobina bluse fra Nümph

7219003
Feminin skjorte i en let kvalitet med lyserøde og lysebrune striber.
Skjorten har en rund halsudskæring med en smal flæsekant, halv knappelukning med synlige knapper, løse ærmer med smal manchet, og pintuck detaljer fra skulder og lidt ned af kroppen både for og bag.

68% Viscose
32% Polyester
500 DKK

Marjan skjorte fra Samsøe Samsøe

MAJAN SHIRT-CREME
Kortærmet skjorte i hvid med korte opsmøg på ærmerne, knappelukning, lille skjortekrave og afrundet bund.

96% Viscose
4% Elasthane
400 DKK

kenzie skjorte fra notes du nord

KENZIE SKJORTE
Fed stribet skjorte i sort og hvid. Skjorten har en stående krave, knappelukning med skjulte knapper, en løs pasform med brystindsnit som skaber form, lange ærmer med manchet og bærestykke med et læg bag. Skjorten er en anelse længere bag, og bunden er afrundet.

100% Viscose
1.099 DKK

Tanner skjorte fra Just Female

TANNER SHIRT
Lækker viskose skjorte med skønt print i gule og blå nuancer. Skjorten har en kinakrave, knappelukning med skjulte knapper, lange ærmer med vidde som samles i en bred manchet med knapper, og en flæsekant langs øverste halvdel af knappelukningen foran.

100% Viscose
699 DKK

lissa skjorte fra second female

LISSA SKJORTE
Skøn viskose skjorte i lilla med et enkelt blomsterprint. Skjorten har en afrundet krave med revers, en afslappet pasform, knappelukning og piping detaljer i mørkelilla.

100% Viscose
699 DKK

davina skjorte fra second female

DAVINA
Feminin skjorte i en blank cremefarvet viskose med lilla prikker. Skjorten har en klassisk skjortekrave, knappelukning, manchet med knap og en fast kant i bunden. Skjorten har et løst fit, som er trukket en anelse sammen i den faste kant i bunden.

100% Viscose
599 DKK

oriea skjorte fra And Less

5219019-PUDDER
Behagelig bomuldsskjorte i rosa, med halv knappelukning foran. Skjorten har en rund halsudskæring som går ned i en v åbning, løs pasform, brystlomme og lange ærmer med manchet og knap.

100% Cotton
600 DKK

Oana skjorte fra Samsøe Samsøe

OANA SHIRT
Bomulds skjorte med brede striber i lilla og creme. Skjorten er produceret i en blød økologisk bomuldskvalitet. Den har en afslappet pasform med droped shoulders, bred manchet med knapper, klassisk skjortekrave, brystlomme og knappelukning med synlige knapper.

100% Organic Cotton
600 DKK

milly 192 skjorte fra samsøe samsøe

MILLY 192
Let skjorte med striber i rød, lyserød, hvid og lyseblå. Skjorten har et løst fit, brystlommer, knaplukning, manchet med en enkelt knap, skjortkrave, og buet bund.

100% Viscose
500 DKK

Alessandra skjorte fra Samsøe Samsøe

ALESSANDRA SHIRT
Smuk skjorte i en lækker silke kvalitet med print af blomster og striber i pastelfarver. Skjorten har en klassisk skjortekrave, knappelukning med synlige knapper og lange ærmer med manchet og knap. Den har en afslappet pasform.

100% Silk
1.200 DKK

Jellypalm skjorte fra Nümph

7219026
Lækker skjorte i en blød viskosekvalitet med lyserødt allover print. Skjorten har brystindsnit som er med til at skabe form, den har en skjortekrave, knappelukning med skjulte knapper, lange ærmer med manchet og knap, og en fin guld detalje rundt langs kanten på ærmets manchet.

98% Viscose
2% Elasthane
400 DKK

Jolan skjorte fra Nümph

7219019
Lækker blank skjorte i hvid med mønster i blå og lyserød. Skjorten har en rund halsudskæring med mandarin krave, knappelukning med synlig guld knapper, lange ærmer med manchet og knap, og der er korte slidser i bunden op langs sidesømmen. Skjorten er afsluttet med en fin foldet detalje på skulderen ved ærmegabet, som er syet ned i en spids på kroppen.

100% Viscose
500 DKK

Jessamy skjorte fra Nümph

7219015
Feminin skjorte i lyserød med lyst blomsterprint. Skjorten har knappelukning med skjulte knapper, skjortekrave, et løst fit og ærmer med manchet. Ærmerne har en overskæring med rynk langs kanten, som går ud og giver ærmet massere vidde, og skaber et anderledes ballon ærme.

100% Viscose
500 DKK

Allison shirt fra Second Female

ALLISON SHIRT-SORT
Super lækker sort silkeskjorte i et afslappet look. Kjorten har en v-udskæring med knappelukning ned foran og krave med revers. Den har lige ærmer med manchet og knap, og bunden er afrundet i siderne, hvor der er en kort slids.

100% Silk
999 DKK

Carlos skjorte fra Just Female

CARLOS SHIRT-BLUE
Rå denim skjorte i mørkeblå. Skjorten har et afslappet fit med brystindsnit som skaber form. Den har en skjortekrave, synling knappelukning med trykknapper, lige ærmer med manchet og trykknapper, samt synlige syninger med gul kontrast tråd.

100% Cotton
699 DKK
top