NO_PAGETEASER_DATA

Nyheder

22.03.16

Kom til modeshow hos KLUD
tirsdag d.22.03 kl. 18.30.
Show, præmier, noget godt til ganen og stylingtips
fra Samsøe Samsøe repræsentant.
10% på alle nye varer denne aften.
Køb din billet i butikken til 
50kr. pr. billet.
Skynd dig. Begrænset antal.
Hilsen tøserne fra KLUD

 

08.09.15 Vi afholder modeshow i smukke omgivelser ved KØS i Køge tirsdag d. 29.09.15 kl 18.30. Der vil være oplæg og styling af By Malene Birger repræsentant, samt lodtrækning om flotte gaver fra By Malene Birger, samt 4 gavekort á 500 kr til KLUD. Desuden gives der goodiebags til de første 50 handlende, og 10 % til alle på alle nye varer. Billetten kan du købe hos KLUD i Køge til 50 kr. Men du skal skynde dig, da der allerede er få tilbage.

08-06-15 Den nye prefall kollektion er så småt begyndt at ramme vores butik. Kom og forbi og se de nye lækre styles!

07-12-14 Til dem som ikke er klar over det, så er vores butik i Helsingør lukket. Vi har nu vores webshop og butik i Køge :)

22-10-13 Så er det igen blevet tid til en inspirerende aften hos KLUD i Køge. Tirsdag den 12. November kl 18.30 vil vi afholde en inspirerende og fantastisk aften, hvor repræsentanter fra By Malene Birger og Modström vil kigge forbi og give deres bud på moden idag. Der vil også være tid til personlig styling, hvis man ønsker dette. Du kan også denne aften vinde goodiebags og gavekort til KLUD. Vi vil servere champagne og lækker chokolade hele aftnen, og du kan købe din billet til bare 50 kr. allerede nu, hos KLUD i Køge. Der er begænset antal, så skynd dig forbi.

08-03-13 Så er det blevet tid til en inspirerende aften hos KLUD. Tirsdag den 26. Marts kl. 19 afholder vi modeshow hos KLUD i Køge. Du kan denne aften blive inspireret til forårets og sommerens outfits, og du kan se inspirerende stylings fra vores mærker :
- By Malene Birger
- Bruuns Bazaar
- bzr
- Baum und Pferdgarten
- Nümph
- Samsøe Samsøe
- Modström
- Rützou
- NN.07
- Diesel
- Margit Brandt
- Snob de Noblesse

Vi vil servere champagne og lidt lækkert til ganen under showet.
Udover det, vil der være mulighed for at vinde lækre goodiebags, og der bliver desuden udlovet 2 gavekort fra KLUD á 1000,- stk.
Du får derudover 10 % på alle nye varer denne aften.

For at deltage i eventet, skal du købe billet hos KLUD i Køge, men der er begrænset antal, så skynd dig. Billetten koster 50 kr.
Skal du med?